Schrijven, reizen en lezen. Dat zijn mijn favoriete bezigheden. Bergwandelen, klimmen, wijn drinken en goed eten horen daar eigenlijk ook bij. Zonnige landen genieten mijn voorkeur boven kou en sneeuw. En ik zit liever op een hoge berg dan op een wit strand. Als ik niet zulke verstandige mensen om me heen had, zou ik een kat, een hond, een paard en een ezel hebben. Of meerdere. En een bed & breakfast in een Mediterraan land. Mijn reisverhalen vind je in mijn drie boeken: Druiven & Droesem. Een reis langs Griekse wijngaarden (2011), Mooi marmer en slapende meisjes – dwars door Athene (2019) en Het verdriet van Griekenland (2020), maar ook in talloze tijdschriftartikelen, op de website www.andergriekenland.nl, het reisplatform www.passionatenomads.nl, via Twitter en Facebook.

Begin 2019 startte ik met Beer Visser een uitgeverij onder de naam Passionate Nomads. Deze uitgeverij richt zich op reisverhalen. In anderhalf jaar tijd brachten we vier boeken uit. 
Ik studeerde Rechten maar ontdekte een ware passie toen ik de overstap maakte naar de studie Cultuur- en Wetenschapsstudies aan de Universiteit Maastricht, een Liberal Arts & Sciences programma met onder meer filosofie, geschiedenis en politicologie. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in diverse advies- en managementfuncties, achtereenvolgens bij de rijksoverheid, de Universiteit Maastricht, een gemeente in de regio Den Haag en bij de Faculteit Governance & Global Affairs van de Universiteit Leiden. Momenteel werk ik als raadadviseur en plaatsvervangend griffier voor de gemeente Leidschendam-Voorburg.