In de afgelopen jaren schreef ik vier boeken, en vele reisverhalen, reisblogs, journalistieke artikelen en boekrecensies. Een overzicht van alle publicaties vind je hier. Vanwege mijn fascinatie en kennis van Griekenland komt dat onderwerp vaak langs, maar ik heb ook geschreven over Spanje, Italië, Turkije, de Balkan, Maastricht, België, Argentinië, glaskunst, wijn en ja… zelfs een keer over de verschillende producten en diensten van een autogarage in Zuid-Holland.

Als je mijn boeken wil bestellen, dan kan dat vanzelfsprekend via iedere boekhandel in Nederland of België. Ook zijn de boeken te koop via de webwinkel van Uitgeverij Passionate Nomads. Je kunt ook een mail sturen, dan kun je een gesigneerd exemplaar bestellen: info@frederieklommen.nl

Boeken

-Sterrenstad – dwars door Maastricht (mei 2023)
-Het verdriet van Griekenland (januari 2020)
-Mooi marmer en slapende meisjes – dwars door Athene (november 2019)
-Druiven en droesem, een reis langs Griekse wijngaarden (september 2011)

Artikelen

De afgelopen jaren schreef ik voor De Groene Amsterdammer, De Correspondent, Griekenland Magazine, Lychnari, Biografie Bulletin en Vastinvest. Ik deed de eindredactie van de 100% Kreta-gids van Uitgeverij Momedia. Ook schreef ik een tijdje als reiscorrespondent voor de website Volkskrant-Reizen over haar mediterrane reizen. Voor een selectie (met pdf’s): artikelen gepubliceerd in tijdschriften.

Nomads

Uitgeverij Passionate Nomads maakte in 2022 ook een paar mini-boekjes, zgn. Nomads. Dat zijn kleine boekjes, ter grootte van een ansichtkaart, met één enkel reisverhaal, aanvullende tips en een paar foto’s. De Nomads die ik publiceerde:

-De Verborgen Vallei, een klein verhaal over de Pietersberg (november 2022)
-Frigiliana, een klein verhaal over Andalusië (mei 2022)
-De Witte Bergen, een klein verhaal over Kreta (januari 2022)